Dagvers én Gastvrij

 

De keuken van Thermen Barendrecht staat zeer goed bekend bij onze gasten én in Nederland-Wellnessland. Onze gastvrije bediening en heerlijke gerechten zorgen telkens weer voor een gevoel van thuiskomen bij onze gasten.

 

Op de gevarieerde menukaart staan gerechten zoals broodspecials, kleine hapjes voor tussendoor, gezonde salades, gebak, ijspret, smoothies, desserts en nog veel meer! Voor elk wat wils. Wij hebben bijvoorbeeld een ruime keuze aan vegetarische gerechten. Ook voor degenen met speciale dieetwensen zoals een glutenvrij dieet of allergenen maken onze koks een heerlijk gerecht.

 

Onze gerechten worden dagvers gemaakt en zoveel mogelijk maken wij gebruik van biologische en streekproducten. Tevens wordt onze menukaart regelmatig aangepast met gerechten uit het seizoen en serveren wij een weekspecial. Een speciale salade, lekkere soep of seizoensgerecht.

 

Geniet ook van een van onze koffie- en theespecialiteiten, verse vruchtensappen en mooie wijnen. Voor de bierliefhebber hebben we een speciale bierkaart met keuze uit 16 soorten inclusief een glutenvrij bier!

 

Onze bediening serveert de gerechten en drankjes niet alleen in ons restaurant maar ook aan onze gezellige bar, op het royale terras, op de ligweide, in de tuin en in het beauty center. Het restaurant en terras is alleen toegankelijk voor onze gasten gekleed in badjas.

Thermen Barendrecht

Achterzeedijk 81

2992 SB Barendrecht

Sauna         Beautycenter