Wellness paradijs met een rustige sfeer

Persoonlijke benadering

Royale tuin, terras en ligweide

Uitstekende keuken

Gelimiteerd aantal bezoekers

Ruime gratis parkeergelegenheid

In een groene omgeving vlakbij Rotterdam ligt Thermen Barendrecht. Een kleinschalige thermen waar ontspanning ook echt ontspanning is.

 

Zo biedt onze sauna ruime faciliteiten en door het limiteren van het aantal gasten is een optimale wellnessbeleving gewaarborgd. Onze professionele medewerkers in het Beauty Center staan garant voor een perfecte behandeling. Niet alleen massages en gelaatsbehandelingen maar ook manicure, pedicure en ontspannende behandelingen. Na een saunagang of behandeling wordt het gevoel van ontspanning versterkt door een bezoek aan ons restaurant. Onze keuken is gerenommeerd onder onze gasten en de heerlijkste gerechten worden bereid door onze koks. Meer zien? Bekijk hier ook onze sfeerimpressie.

 

Van een gezonde salade tot een heerlijk seizoensgerecht. Een ruime keuze, ook vegetarische gerechten. Onze gastvrije bediening serveert de gerechten in ons restaurant en bar en ook op ons terras, ligweide, in de tuin of beauty center. Kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en kwaliteit staan bij Thermen Barendrecht hoog in het vaandel. Een gevoel van thuiskomen, is wat ons voor ogen staat bij uw bezoek aan Thermen Barendrecht. Er is voldoende gratis parkeerruimte voor de deur.

Weinig Tijd

Wellness

2 uur sauna

13,50

ieder volgend uur 5,00

 December

Wellness

1 t/m 24 december

Entree-Sauna

21,95

Vroege Vogel

Wellness
check-uit voor 14.00uur
Entree-Sauna

13,50

November-Special

Ontspannende algenpakking

incl. hoofdhuidmassage

totaal 40 minuten

39,50 i.p.v. 52,50

Geldig van 1 t/m 30 november


December-Special

Indocéane massage

40 minuten

39,50 i.p.v. 49,50

Geldig van 1 t/m 24 december

 

 

 

 

Thermen Barendrecht

Achterzeedijk 81

2992 SB Barendrecht

Sauna         Beautycenter