Wellness paradijs met een rustige sfeer

Persoonlijke benadering

Royale tuin, terras en ligweide

Uitstekende keuken

Gelimiteerd aantal bezoekers

Ruime gratis parkeergelegenheid

In een groene omgeving vlakbij Rotterdam ligt Thermen Barendrecht. Een kleinschalige thermen waar ontspanning ook echt ontspanning is.

 

Zo biedt onze sauna ruime faciliteiten en door het limiteren van het aantal gasten is een optimale wellnessbeleving gewaarborgd. Onze professionele medewerkers in het Beauty Center staan garant voor een perfecte behandeling. Niet alleen massages en gelaatsbehandelingen maar ook manicure, pedicure en ontspannende behandelingen.

Na een saunagang of behandeling wordt het gevoel van ontspanning versterkt door een bezoek aan ons restaurant. Onze keuken is gerenommeerd onder onze gasten en de heerlijkste gerechten worden bereid door onze koks.

 

Van een gezonde salade tot een heerlijk seizoensgerecht. Een ruime keuze, ook vegetarische gerechten. Onze gastvrije bediening serveren de gerechten niet alleen in ons restaurant en bar maar ook op ons terras, ligweide, in de tuin of beauty center. Kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en kwaliteit staan bij Thermen Barendrecht hoog in het vaandel. Een gevoel van thuiskomen, is wat ons voor ogen staat bij uw bezoek aan Thermen Barendrecht. Er is voldoende gratis parkeerruimte voor de deur.

2 uur

sauna

alle dagen v.d. week

13,50

Zondag
Late Check-In

vanaf 18.00 uur
13,50

"Vroege Vogel"

Sauna-Entree
check-uit voor 13.00uur
13,50

Mei-Special

Toning Bodywrap

vochtafvoerende pakking

40 minuten 35,00 i.p.v. 52,50

Geldig van 1 t/m 31 mei


Dal-Dag-Voordeel

Maandag, dinsdag en woensdag

Entree-Sauna 19,50

vanaf maart t/m mei 2018

Reserveer online!

 

Thermen Barendrecht

Achterzeedijk 81

2992 SB Barendrecht

Sauna         Beautycenter