Wellness paradijs met een rustige sfeer

Persoonlijke benadering

Royale tuin, terras en ligweide

Uitstekende keuken

Gelimiteerd aantal bezoekers

Ruime gratis parkeergelegenheid

In een groene omgeving vlakbij Rotterdam ligt Thermen Barendrecht. Een kleinschalige thermen waar ontspanning ook echt ontspanning is.

 

Zo biedt onze sauna ruime faciliteiten en door het limiteren van het aantal gasten is een optimale wellnessbeleving gewaarborgd. Onze professionele medewerkers in het Beauty Center staan garant voor een perfecte behandeling. Niet alleen massages en gelaatsbehandelingen maar ook manicure, pedicure en ontspannende behandelingen. Na een saunagang of behandeling wordt het gevoel van ontspanning versterkt door een bezoek aan ons restaurant. Onze keuken is gerenommeerd onder onze gasten en de heerlijkste gerechten worden bereid door onze koks. Meer zien? Bekijk hier ook onze sfeerimpressie.

 

Van een gezonde salade tot een heerlijk seizoensgerecht. Een ruime keuze, ook vegetarische gerechten. Onze gastvrije bediening serveert de gerechten in ons restaurant en bar en ook op ons terras, ligweide, in de tuin of beauty center. Kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en kwaliteit staan bij Thermen Barendrecht hoog in het vaandel. Een gevoel van thuiskomen, is wat ons voor ogen staat bij uw bezoek aan Thermen Barendrecht. Er is voldoende gratis parkeerruimte voor de deur.

Weinig Tijd

Wellness

2 uur sauna

13,50

ieder volgend uur 5,00

Zondag

Late Check-In
vanaf 18,00 uur

Sauna-Entree

13,50

"Vroege Vogel"

Sauna-Entree
check-uit voor 13.00uur
13,50

Januari-Special

Scrubmassage

25 minuten

25,00 i.p.v. 36,00

Geldig van 2 t/m 31 januari


Dal-Dag-Voordeel

Maandag, dinsdag en woensdag

Hele dag sauna-entree 19,50

geldig t/m 19 december 2018

Reserveer online!

 

Thermen Barendrecht

Achterzeedijk 81

2992 SB Barendrecht

Sauna         Beautycenter