Van top tot teen

 

Ons beautycenter biedt behandelingen voor gelaat en lichaam inclusief massages, pedicure, manicure en visagie. Ook zijn er speciale ontspannende behandelingen en behandelingen gericht op zonbescherming. Onze medewerkers zijn professioneel opgeleid en staan garant voor een perfecte behandeling.

 

Voor de gelaats- en lichaamsbehandelingen maken wij gebruik van producten van het gerenommeerde Franse cosmeticamerk Thalgo La Beauté Marine. Zee-algen vormen de basis in de producten van Thalgo. Deze reinigen en verzorgen niet alleen de huid maar hebben ook een revitaliserende werking. Voor elk huidtype en -conditie is een passende verzorgingslijn. Ook voor de man!

 

Voor en na de behandeling is onze comfortabele zithoek met een ruime keuze aan bladen dé plek voor ontspanning. Eventueel onder het genot van een kopje koffie of thee, een glas water of sap. Gerechten van ons restaurant serveren wij ook in ons beauty center. Onze keuken is beroemd onder onze gasten en op de menukaart staan heerlijke gerechten, ook vegetarische. Wij werken zoveel mogelijk met biologische en streekproducten en alles is dagvers! Onze koks houden rekening met speciale diëten en allergenen.

 

Ons beauty center beschikt over een ruime kleedruimte met afsluitbare lockers en douches. Behandelingen kunnen telefonisch gereserveerd worden op 0180-622165. Wij adviseren u graag welke behandeling voor u geschikt is.

Thermen Barendrecht

Achterzeedijk 81

2992 SB Barendrecht

Sauna         Beautycenter